El codony

El codony. com preparar-lo 10 vegadas

Nº:
46
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494179112
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941791-1-2
Páginas:
19
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Productes de mercat

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Aquest fruit sÆha fet servir de sempre en la nostra cuina. Potser, fins i tot, es pot afirmar que les primeres receptes de codony són catalanes, com les que apareixen al Libre de totes maneres de confits,  del segle XV, i també a La cuynera catalana, en plats cuinats, dolços  i salses.
 Podem perfumar una estança o preparar confitures, gelees, ratafies, pastissos, salses i plats de caça amb senglar, ànec, oca o conill amb aquest fruit de tardor. En aquest llibret, hi trobareu onze propostes fàcils de seguir en les quals el codony és un dels ingredients principals.

Materia en Libreria Etiam

Sd edicions en Libreria Etiam