Bueno Calderón de la Barca, Xesco
Desconto:
-5%Antes:
Despois:
28,45 €La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrà nia de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial. Totes conflueixen i conformen la riquesa de la cuina catalana. I és aix. el que es pretén mostrar amb aquest llibre, tot un un recorregut per la mem.ria culinà ria de Catalunya. Xesco Bueno afegeix petits apunts biogrà fics en aquest recorregut per la mem.ria i la geografia del paÃs on ha crescut, per les seves cuines i per les persones que la representen. Aquesta cuina del sofregit i l'escalivada, de la cassola i el caliu, del rostit i del mà de morter es divideix en 13 apartats:- De l'hort al plat - De cullera i escudella - Ca l'afartapobres - Carreters i traginers - De festa major - Cuina obrera, industrial i suburbana - Per a dies de carn - Mar i muntanya - Colls i punys - De pescadors, de barca i de litoral - Per a dies d'abstinència - Llepolies i llaminadures - Begudes i licors.Amb pr.leg de Toni Massanés, director de Fundació AlÃcia, i fotografies de Marian Montoro i José Luis Sánchez.