La ceba: Com preparar-la 10 vegades

La ceba: Com preparar-la 10 vegades

Nº:
33
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607334
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-92607-33-4
Páxinas:
15
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
200
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído

En aquest llibre, Gl.ria Baliu ens presenta la ceba, ingredient indispensable del sofregit i que, juntament amb la picada, és la base de la cuina catalana. 11 receptes amb la ceba com a element principal ens demostren que cuinar no és difícil i que el resultat compensa el temps que hi dediquem.

Outros libros do autor en Libreria Etiam

Materia en Libreria Etiam

  • 400 salsas -5%
    Titulo del libro
    400 salsas
    Nº 1
    Aranzadi, Carmen
    Hiria
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    16,50 €15,68 €

  • Les mores: Com preparar-les 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    Les mores: Com preparar-les 10 vegades
    Nº 31
    Solé, Caterina
    Sd edicions
    Caterina Solé ens proposa 10 receptes per cuinar les móres, un fruit que tots coneixem, que recollim en les n...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • LA TORTILLA DE PATATAS -5%
    Titulo del libro
    LA TORTILLA DE PATATAS
    DE JORGE, DAVID
    Debate
    ¿Es un avión?, ¿un libro de recetas?, ¿un cómic? íSí! Es el gran libro  de recetas de la tortilla de pat...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,90 €21,76 €

  • COCINA PERDIDA, LA
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    COCINA PERDIDA, LA
    GORRIS TORRES, JOSE MARIA
    Ediciones queimada
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • Postres de l'Arimany -5%
    Titulo del libro
    Postres de l'Arimany
    Salvador Arimany i Minguella
    Cossetania edicions
    Aquest llibre no pretén fer cátedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qu...
    No disponible

    12,20 €11,59 €

Sd edicions en Libreria Etiam