Manual del proceso de los alimentos

Manual del proceso de los alimentos

Editorial:
Acribia
EAN:
9788420010991
Ano de edición:
Materia
CIENCIAS, TECNOLOX?A E MEDICI?A
ISBN:
978-84-200-1099-1
Páxinas:
606
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
INGENIERIA Y TECNOLOGIA

Desconto:

-5%

Antes:

52,00 €

Despois:

49,40 €
IVE incluído
Comprar

Outros libros do autor en Libreria Etiam

  • Lógica -5%
    Titulo del libro
    Lógica
    Laurence Goldstein, Andrew Brennan, Max
    Universitat de valencia
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    15,00 €14,25 €

  • La neurociencia de la manifestación -5%
    Titulo del libro
    La neurociencia de la manifestación
    Brennan, Sabina
    Alienta
    La conexión entre lo que crees y lo que creasEn contra de la arraigada  idea que ha vinculado siempre la manif...
    Próximo lanzamento! Dispoñible dende o 22-10-2025

    18,95 €18,00 €

  • Manos que curan -5%
    Titulo del libro
    Manos que curan
    Barbara Ann Brennan
    Martinez roca
    Un libro que ha pasado a la historia de la Nueva Era por sus aportes revolucionarios a la investigación cient...
    No disponible

    21,90 €20,81 €

  • MCGRAW-HILL 36-HOUR COURSE OPERATIONS MANAGEMENT -5%
    Titulo del libro
    MCGRAW-HILL 36-HOUR COURSE OPERATIONS MANAGEMENT
    BRENNAN
    Mc graw hill education (uk)
    No disponible

    19,75 €18,76 €

  • O Emperador Púrpura -5%
    Titulo del libro
    O Emperador Púrpura
    Brennan, Herbie
    Xerais
    Hai unha lei universal que todos os elfos respectan: cando morre o emperador, o príncipe herdeiro debe ocupar ...
    No disponible

    18,35 €17,43 €

Materia en Libreria Etiam

Acribia en Libreria Etiam