On meat

On meat

Editorial:
Phaidon
EAN:
9781837290864
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-1-83729-086-4
idioma:
CASTELLANO
Disponibilitat:
¡Pròxim llançament! Disponible a partir del 06-10-2025
Col·lecció:
FOOD-COOK

Descompte:

-5%

Abans:

39,95 €

Després:

37,95 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Matèria a Libreria Etiam

  • Sushi. Técnica y sabor (2019) -5%
    Titulo del libro
    Sushi. Técnica y sabor (2019)
    Barber, Kimiko
    Blume
    El sushi no es más que "arroz aromatizado con vinagre, con un relleno o cobertura de pescado o marisco crudo, ...
    No disponible

    19,90 €18,91 €

  • PLATOS VEGANOS IRRESISTIBLES -5%
    Titulo del libro
    PLATOS VEGANOS IRRESISTIBLES
    Boswell, Francesc;Da Costa, Beatriz
    Lunwerg editores
    El veganismo no implica en absoluto una vida de privaciones. De hecho,  la cocina vegana ofrece posibilidades i...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    5,95 €5,65 €

  • Bolets -5%
    Titulo del libro
    Bolets
    QUADRADA, MARIONA
    Cossetania edicions
    Bolets. La saó de boscos i prats és el cinqué llibre de la série Amb Gust de Mediterrani. En aquesta ocasi...
    No disponible

    23,90 €22,71 €

  • A fuego negro. Pintxos y viñetas -5%
    Titulo del libro
    A fuego negro. Pintxos y viñetas
    Amaia García Lamo;Edorta García Lamo;Íñigo Cojo Ayestaran
    Everest
    No disponible

    24,95 €23,70 €

  • Aquí no es llença res! -5%
    Titulo del libro
    Aquí no es llença res!
    Nº 25
    Gispert Vilà, Núria
    Cossetania edicions
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO UN LLIBRE PER APRENDRE A  RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    21,50 €20,43 €

Phaidon a Libreria Etiam