Cociñando ao pé da letra

Cociñando ao pé da letra. Entra coa literatura galega ata a cociña

Editorial:
Galaxia
EAN:
9788498653526
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9865-352-6
Páxinas:
184
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
GALEGO
Ancho:
170
Alto:
200
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
VARIOS

Desconto:

-5%

Antes:

22,60 €

Despois:

21,47 €
IVE incluído
Comprar

Editorial Galaxia publica Cociñando ao pé da letra, unha orixinal proposta, a medio camiño entre a literatura e a cociña, coordinado pola poeta Yolanda Castaño e a fotógrafa Andrea Costas. Un libro que demostra que todo pode ser cociñado. Un volume para, da man dalgúns dos nosos máis sobranceiros escritores, aprendermos pratos suxestivos.  Un texto para saborear as palabras ben escritas en receitas contadas doutra maneira. Un libro, en definitiva, que repara no vencello estreito entre os verbos cociñar e escribir. En palabras de Yolanda Castaño: "Vinte e unha escritoras e escritores galegos, coa máxima diversidade en canto a sexo e xeración, xénero literario e ata zona xeográfica. Homes e mozas, rapaces, señoras, da aldea, na cidade, na costa, do interior. Son algunhas das máis representativas e puxantes voces das nosas letras actuais. Autoras de ensaio e de literatura dramática, narradores, poetas, cultivadores de literatura infantil e xuvenil. Unha variada riqueza a través de ollos multiplicados, a través de perspectivas o suficientemente plurais". Os escritores e escritoras que cociñaron para este libro foron Anxos Sumai, Helena Villar Janeiro, Celso F. Sanmartín, Carmen Blanco, Rosa Aneiros, Lupe Gómez, Fina Casalderrey, Xavier Rodríguez Baixeras, Marga do Val, Xabier P. Docampo, Xosé María Alvarez Cáccamo, Chus Pato, Xavier Castro, Xabier Cordal, Lucía Aldao, Marica Campo, Agustín Fernández Paz, Cándido Pazó, María Reimóndez, Antón Lopo e Manuel Lourenzo.Entra  na literatura... ata a cociña

Materia en Libreria Etiam

  • Cheesecakes -5%
    Titulo del libro
    Cheesecakes
    Leclerc, Yann
    Cupula (libros cupula)
    28 recetas exquisitas y golosas, en un minilibro que podrás llevar siempre contigo para cocinar cómodamente y...
    No disponible

    3,90 €3,71 €

  • Escuela de cocina -5%
    Titulo del libro
    Escuela de cocina
    Cagnoni, Licia
    Larousse
    Uno de los clásicos del catálogo de cocina de Larousse, presentado en una nueva edición enriquecida y con un...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    33,50 €31,83 €

  • Que no se te pase el arroz -5%
    Titulo del libro
    Que no se te pase el arroz
    Nº Libros s
    arrocesconestilo, Raúl Tapia
    Anaya multimedia
    Domina las diferentes técnicas del cocinado de arroces mediterráneos con el primer libro de Isabel Romero y R...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    21,95 €20,85 €

  • POSTRES Y REPOSTERIA
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    POSTRES Y REPOSTERIA
    SAN MILLAN, CLARASEUD.
    Grafalco
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • Tres mil años de cocina española -5%
    Titulo del libro
    Tres mil años de cocina española
    Rosa Tovar / Monique Fuller / Ferran Adrià
    Espasa calpe
    Las 200 recetas de este libro nos permiten conocer un poco mejor las raíces históricas de aquellos platos que...
    No disponible

    19,90 €18,91 €

Galaxia en Libreria Etiam